Uusi vuosi alkaa vahvistetulla tiimillä

Suomen Punaisen Ristin uudeksi viestinnän suunnittelijaksi valittiin Augustina Jämsä ja kevään harjoittelijaksi Natnael Danssa. Molemmat aloittavat työnsä vuoden vaihteessa. Ei Rasismille! –hankkeen tiimi tekee jo vauhdilla valtakunnallista rasisminvastaisen viikon Roadtrip –suunnitelmaa yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. Roadtrip –tapahtumaan osallistuu mielenkiintoisia bändejä, laulajia ja julkisuuden esiintyjiä. Matkan tarkoituksena on tuoda esiin arkipäivän rasismia ja nostaa julkiseen keskusteluun siihen liittyviä asioita. Matkaa taitetaan kiertuerekalla Rovaniemeltä Helsinkiin ja matkan varrella järjestetään useita tempauksia ja performansseja monissa kaupungeissa. SPR:n Ei rasismille! - hanke toivottaa kaikille teille Hyvää Joulua & Menestyksellistä Uutta Vuotta 2015!

Suomen Punaisen Ristin uudeksi viestinnän suunnittelijaksi valittiin Augustina Jämsä ja kevään harjoittelijaksi Natnael Danssa. Molemmat aloittavat työnsä vuoden vaihteessa.

Ei Rasismille! –hankkeen tiimi tekee jo vauhdilla valtakunnallista rasisminvastaisen viikon Roadtrip –suunnitelmaa yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa.

Roadtrip –tapahtumaan osallistuu mielenkiintoisia bändejä, laulajia ja julkisuuden esiintyjiä. Matkan tarkoituksena on tuoda esiin arkipäivän rasismia ja nostaa julkiseen keskusteluun siihen liittyviä asioita.

Matkaa taitetaan kiertuerekalla Rovaniemeltä Helsinkiin ja matkan varrella järjestetään useita tempauksia ja performansseja monissa kaupungeissa.

SPR:n Ei rasismille! - hanke toivottaa kaikille teille Hyvää Joulua & Menestyksellistä Uutta Vuotta 2015!

 

Avun tarinoita